Artstudio Logga 3

Demofilm video

Demofilm stillbild

Bild och ljudkvalitet beror på din dators prestanda och bredbandshastighet Testa din hastighet på www.bredbandskollen.se 

Ljud och bild kan förmedla känslor och skapa en köplust på ett sätt som andra medier inte kan,och alla besök på er hemsida är potentiella kunder.

Vi hjälper er med att göra en film för att visa vad som är unikt hos er, och få möjlighet att berätta just din historia, och att skapa en företagsfilm, med en berättarröst för ett första positivt och personligt intryck av ert företag. Att presentera sin verksamhet genom företagsfilm är ett av de mest effektiva sätten som finns.
Vi gör produktfilm om ni har någon speciell produkt som ni vill visa för era kunder. Med en produktfilm får du möjlighet att marknadsföra din vara och informera om alla dess egenskaper och fördelar. Du skapar även möjlighet att marknadsföra din produkt organiskt. Det betyder att alla som sett din film över nätet kan dela den vidare och tipsa andra de känner.

Filmerna läggs på er hemsida och You Tube.

Youtube är den tredje största sajten i Sverige med 25 miljoner visningar varje dag, och med 4 miljarder visningar globalt varje dag.

Så detta kan vara ett bra komplement till er befintliga mediemix.

Filmerna uppdateras efter ert behov.

Vi hjälper er från ide till färdig produkt.

Vi på Artstudio Mediaproduktion 

skapar film med musik och röster till företag och kommuner och organisationer.

 

 

 

 

Vi erbjuder er.

  • En annan upplevelse
  • En personligare hemsida
  • Företagsfilm till ert företag
  • Produktfilmer till er verksamhet
  • En mer levande hemsida

Vi använder oss av den senaste tekniken och datorprogram och högkvalitativ utrustning.

 

Här skriver du dina kontaktuppgifter om du har några frågor.